Jag är nöjd med fransförlängningen

Hej och god morgon och välkomna till ett nytt blogginlägg! Jag hoppas att ni har det bra och att ni som funderar på en fransförlängning kommer att bli lika nöjda som jag, om ni bestämmer er för att genomföra en sådan. Jag ska prata med er om ett företag som heter Studio Floris. Det här företaget finns till för er som vill få gjort en fransförlängning i Halmstad.  

För några månader sedan bestämde jag mig för att för första gången i mitt liv göra en fransförlängning. Jag vet att det går att få detta gjort på flera salonger, och jag visste inte till vilken salong som jag borde gå. Det löste sig nästan med en gång eftersom jag har en kompis som gjort en fransförlängning och hon berättade för mig att hon hade gått till Studio Floris och hon tyckte att även jag borde gå dit. Min komps var nöjd så jag trodde inget annat än att även jag skulle bli det, och det blev jag också. Nu har jag fått vackra ögonfransar och det var det jag drömt om. Men sedan sparar jag tid på morgonen också när jag slipper att måla ögonfransarna och så slipper jag klibbig mascara. Ni kan alltid gå till Studio Floris om ni vill få gjort en fransförlängning här i Halmstad. Jag såg när jag var där att de även erbjuder andra behandlingar, till exempel med naglar och inom lashlift, och skulle ni vilja få veta mer om det här företaget och det som de erbjuder så kan ni alltid höra av er till dem eller varför inte kika in på deras hemsida. Ni kan också boka tid direkt ifrån hemsidan.