Ett jämt och fint resultat

Hallå där! Vad roligt att se dig här, hoppas att du mår bra en fin dag som denna. I dagens inlägg tänkte jag prata om ett måleri i Lomma som heter Etile Måleri & Fog. Ifall det är något som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

Det här med målning har aldrig varit min starka sida, varje gång jag har gett mig på det har det inte resulterat bra. Oavsett om jag ska måla en vägg eller möbler slutar det ofta med att jag missar något eller att det blir ojämnt. När det för ett tag sedan var dags att måla om barnens sovrum och vardagsrummet ville jag därför inte ge mig på att göra det själv, så jag började leta efter ett måleri i Lomma som kunde hjälpa mig med målningen. Det var då jag hittade Etile Måleri & Fog, företaget som jag hörde av mig till för att se om de kunde ge mig den hjälpen jag behövde. Nu i efterhand är jag väldigt glad över att jag vände mig till just dem, det gjorde att arbetet blev väl utfört och resultatet blev helt fantastiskt. Det blev hundra gånger bättre än om jag hade målat om själv, jag är glad över att jag förstod min egen kompetens och lämnade över det ansvaret. Det finns många bra saker med det här företaget, jag har redan nämnt några. Utöver ett bra genomfört arbete och fint resultat levererade de även en riktigt god kundservice, målarna var väldigt trevliga och jag kände mig hela tiden trygg med dem. Jag hade inte kunnat vara nöjdare än vad jag är med all den hjälpen jag har fått av det här företaget. Avslutningsvis skulle jag vilja tipsa er om Etile Måleri & Fog ifall någon av er letar efter ett bra måleri i Lomma.