En helg med spabad

Tjingeling bloggen! Solen skiner över Örebro i vanlig ordning och midsommar är runt hörnet, det är dumt att klaga. Jag har tre arbetsdagar kvar innan jag går på lite ledighet och då ska jag faktiskt lämna Örebro i några dagar för att åka iväg till några kompisar. Vi ska fira midsommar och det ser jag verkligen framemot. Om jag inte minns helt fel så har han vi ska till även skaffat sig ett spabad så badbyxorna hänger garanterat med i resväskan. Det var verkligen så längesedan som jag fick tillfälle att hoppa ner i ett spabad och koppla av. Nu när jag tänker efter så var det väldigt längesedan som jag överlag badade. Jag tror senaste gången var när för tre år sedan när jag bodde i min gamla lägenhet. Då hade jag badkar, men jag badade inte särskilt ofta faktiskt. Det var så otroligt litet och jag tycker inte att just badkar är så skönt, då föredrar jag verkligen spabad. Jag ser verkligen framemot midsommar och som vanligt så kommer jag att slänga med mitt kubbspel, ingen midsommar utan kubb. Vi kommer dessutom vara ett ganska stort gäng så det kanske blir att dra ihop en liten kubbturnering för att se vilka som är de bästa kubbspelarna i vårat kompisgäng. Jag skulle i så fall vilja säga att jag ser mig själv lite som en favorit till att kamma hem den turneringen. Det är dock några dagar kvar tills helgen och framförallt så är det en hel del jobb som står där emellan. Så jag kanske skulle ta tag i jobbet nu och se till att få någonting gjort innan klockan slår hemgång. Jag ska försöka publicera ett till inlägg innan det är dags för helg och vi får se vad det handlar om då, men roligt lär det garanterat bli.